Servicii de email marketing bune

Home » Tehnologie » Servicii de email marketing bune

Sunteti in cautarea unui serviciu cu ajutorul caruia sa puteti trimite newsletter?

In acest articol veti gasi o lista a unor servicii care va vor permite sa trimiteti newsletter profesionale.

AweberUnul dintre cele mai populare servicii este Aweber.Folosit de peste 120000 de utilizatori, garanteaza un serviciu de calitate. Are toate functionalitatile necesare pentru a trimite, gestiona si monitoriza campaniile de email marketing, formulare de inscriere si autoresponder.
Costul de folosire este de 19$ pe luna, pentru o lista de maxim 500 de inscrisi.Pentru mai mult de 500 de inscrisi platesti din ce in ce mai mult in functie de cate inscrieri ai. Daca vrei sa importi o lista de abonati, acestia trebuie sa reconfirme adresa de e-mail si cu siguranta, nu este unul dintre cele mai economice servicii .
Pentru inscriere click aici: http://www.aweber.com/.

 

mail-chimp

Este un srviciu la fel de popular ca si Aweber.
MailChimp are toate caracteristicile unui serviciu de email marketing complet, disponibil la un cost foarte competitiv pentru cei care au inceput sa lucreze pentru prima data cu newsletter.Serviciul este gratuit pana se ajunge la 2000 de inscrisi si 12000 de email-uri lunar, ceea ce il face foarte tentant.
Daca depasesti acest numar,preturile incep de la 20$ pe luna.
Pentru inscriere click aici: http://mailchimp.com/

get-responseGetResponse este fara dubiu al trei-lea serviciu de inclus in aceasta lista.Folosit de peste 350000 de utilizatori, este serviciul cel mai iubit de expertii de marketing.Dupa o perioada de proba gratuita, costul de folosire pleaca de la 12$ pe luna pentru 1000 de inscrisi, 20$ pe luna pentru 2500 inscrisi si din ce in ce mai mult in functie de inscrieri.
Pentru inscriere click aici: http://www.getresponse.com/.

Constant-ContactUn serviciu nu foarte cunoscut in Romania.
Fata de celelalte servicii incluse in lista, ConstantContact ofera o gama mai ampla de functionalitati. Dupa o perioada de proba gratuita, are un cost ceva mai mare decat celelalte servicii incluse in lista.Pretul pleaca de la 20$ pe luna pentru un plan baza si poate ajunge la 195$ pe luna pentru cel ce include serviciul de coaching personalizat.
Pentru inscriere click aici: http://www.constantcontact.com/

mail-poet

Spre deosebire de celelalte servicii incluse in aceasta lista este unul din serviciile cele mai bune pentru trimiterea de newslettere.Este un plugin ce se instaleaza pe site-uri WordPress, deci poate fi folosit numai daca se utilizeaza aceasta platforma CMS. Plugin-ul este gratuit si ,pana in prezent, a fost descarcat de peste 1milion600mii de ori.Versiunea de baza a MailPoet poate fi descarcata gratuit de pe propria platforma WordPress sau de pe site-ul oficial. MailPoet premium are un cost care variaza de la 99$- utilizarea pe un site, la 399$-utilizarea nelimitata pe site-uri, anual. Pentru inscriere click aici: http://www.mailpoet.com/ .

Daca cunoasteti alte servicii si vreti sa le sugerati, va rog sa lasati un comentariu sub acest articol, iar daca credeti ca este utila aceasta lista nu uitati sa o distribuiti pe retelele sociale si prietenilor.

 

 

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *