Sfaturi utile pentru a va imbunatati vizibilitatea si traficul pe site

Home » Servicii » Sfaturi utile pentru a va imbunatati vizibilitatea si traficul pe site

Unul dintre obiectivele pe care și le pune proprietarul unui site este acela de a-i crește vizitele?
Cum să-i crești vizibilitatea?

Avem o serie de sfaturi utile pentru a răspunde la aceste intrebari

1. Creaza conținut de calitate pentru publicul tau
Dacă iti cunoaști publicul bine, iti va fi ușor sa oferi conținut de calitate. Deoarece calitate plătește, vei avea o creștere în popularitate. Ca rezultat, vei obține o creștere a traficului pe site-ul tau. Dar ce înseamnă conținut de calitate? Înseamnă sa vorbești despre ceea ce interesează nișa ta, cu autoritate. De exemplu, poți crea pagini web sau PDF-uri în care explici cum se rezolva problemele cele mai comune ale publicului tău.

2. Actualizeaza frecvent conținutul site-ului
Actualizarea frecventa a continutului site-ului încurajează vizitatorii să se întoarcă. De asemenea, iti permite să îmbunătățesti clasamentul in motoarele de căutare. Îmbunătățind poziționarea, îmbunătățești vizibilitatea site-ului.

3. Folosește cuvinte cheie din nișa ta.
Care sunt cuvintele cheie tastate în motoarele de căutare de utilizatorii din nișă? Folosirea cuvintelor cheie cele mai comune in domeniul tău iti vor permite un clasament bun în rezultatele SERP. Prin urmare, vei reusi să iti cresti vizitele pe site.

4. Utilizeaza tehnici SEO
Tehnicile SEO îmbunătățesc pozitionarea în motoarele de căutare. Prin urmare, acestea vor crește traficul site-ului tau. De exemplu, articolul meu, care vorbește despre cum sa crești traficul pe un site, este conceput și proiectat de a se pozitiona bine pentru cuvintele cheie: crește vizite site, crește trafic site, vizibilitate site, trafic web.

5.Creste-ti popularitatea link-ului
Dacă vei crea conținut de calitate, cu o pozitionare excelentă in motoarele de căutare, popularitatea site-ului va crește. Ce înseamnă acest lucru? Mulți dintre vizitatorii tai vor distribui conținutul site-ului tau pe paginile lor. Vei avea asa o creștere în popularitate a link-ului iar motoarele de căutare te vor răsplăti cu o creștere a vizibilitatii în SERP.

6. Foloseste regulile de scriere web
La proiectarea de conținut online, foloseste regulile de scriere web. Este esențial să creezi conținut de calitate. Creaza asa conținutul și vei vedea o crește a traficului pe site-ul tau.

7 Deschide-ti un blog pe site
Un blog este foarte util pentru creșterea traficului web pe un site. Este nevoie de angajament și perseverență. Prin urmare, deschide un blog doar dacă ii poți dedica timp.

8. Aprofundează problemele momentului
Dacă toți vorbesc despre un subiect care se referă la sectorul tău de activitate, aprofundeaza-l pe site-ul tău. Spune ceva pe care altii nu spun: fii original.

9. Utilizeaza Google AdWords
Google Adwords te ajuta la creșterea traficului pe site foarte rapid. Modalitatea Pay per Click, împreună cu capacitatea de a efectua teste inițiale cu o investiție limitată, garanteaza rezultate sigure și măsurabile.

10. Asigură-te ca site-ul este ușor de utilizat și accesibil
Respecta legile de uzabilitate web și cele ale accesibilității internetului: vei face site-ul ușor de navigat de toți. Un astfel de site reușește să isi crească vizitele.

11. Foloseste Google Analytics și Google Webmaster Tools
Sunt instrumente indispensabile pentru a analiza statistica site-ului și de a corecta erorile pe paginile site-ului. Analizeaza traficul web și corecteaza erorile:vei vedea o creștere a vizitelor.

12. Fii prezent pe retelele sociale
Vorbeste despre site-ul tau în rețelele sociale. Pentru a crește traficul site-ului, fiecare rețea socială trebuie să fie utilizata în conformitate cu caracteristicile sale.

13. Inregistreaza-ti site-ul în cataloage de firme și directoare web
Inscrie-te in directoare web pentru a crește traficul pe site. Alege directorul web care privește nișa ta. Alegele pe cele cu PageRank mare.

14. Publica pe site-uri de article marketing
Articolele publicate pe site-uri de article marketing sunt foarte utile pentru a spori vizibilitatea unui site web. De exemplu, poți publica comunicate de presă sau știri ale companiei.

15. Schimb de link-uri
Schimbul de link-uri cu site-uri din nisa ta poate crește traficul site-ului. Cel mai bine ar fi dacă aceste site-uri ar avea PageRank ridicat . Avertisment: schimbul de link-uri este inacceptabil de către Google, care pedepsește pentru link-ul forțat, făcut doar pentru a beneficia de site-uri și vizitatorii lor. Pentru a evita sancțiunile, realizeaza schimb de link-uri cu site-uri care, după cum sa menționat, tratateaza aceleasi teme. În plus, aceste site-uri trebuie să aibă o bună reputație on-line. Pozitionati link-ul în cadrul textului, pentru a face să arate cât mai natural.

16. Apeleaza la o rețea de marketing afiliat
Pentru a crește vizite pe site te poti folosi de marketing -ul afiliat, făcând publicitate pe alte site-uri.

17. Publica studii de caz
Ai făcut o treabă bună pentru un client important? Publica studiul de caz pe site-ul tau.

18. Adauga un ghid în site
Poți să faci un lucru bine? Explica-l în site-ul tau, adăugând un ghid gratuit pentru a putea fi descărcat.

19. Pune ceva de descarcat în site
Poți pune ceva de descărcat pentru vizitatori? În afara de a fi gratuit, trebuie să fie ceva de valoare pe care vizitatorii să ia din computer, gata pentru consultare.

20. Creaza un buletin informativ
Un buletin informativ cu continut de calitate este eficient pentru creșterea traficului web pe site-ul tau.

21. Interviuri cu experți în domeniu
Realizeaza interviuri aprofundate cu experți din nișa ta. Pune-le întrebări cu privire la problemele utilizatorilor tai.

22. Adauga continut video
Nu este ușor sa creezi un video interesant și de calitate. Dar, uneori, utilizatorii prefera sa priveasca un video decât sa citească conținutul corespunzător.

23. Comentarii pe blog-uri din aceeasi nișă
Un alt sfat eficient pentru a-ti crește vizitele pe site ar fi comentariile pe cele cele mai influente bloguri din aceeasi nisa În cazul în care reglementarea blog-ului o permite, poți lăsa comentarii cu un link către site-ul tău.

Aveti si alte sfaturi? Va asteptam cu pareri si comentarii!

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *