InfoUrban - vizibilitate online pentru firme

Home » Servicii » InfoUrban – vizibilitate online pentru firme

În acest moment un client este în căutarea unei firme ca a ta, ai putea fi furnizorul său ideal, dar dacă nu ai o anumită vizibilitate online, pierzi această oportunitate. Clienții caută, întreprinderile propun, dar de multe ori punctul de întâlnire nu este bine definit și de aceea vorbim de vizibilitate online pentru firme într-un context dublu.

Printr-un site al firmei
Printr-o pagina de prezentare a firmei pe InfoUrban

De ce ar trebui o companie sa aleaga Infourban ?

Am creat InfoUrban pentru a satisface nevoia de vizibilitate a firmelor pe web, care nu trebuie sa lipseasca, pentru cine doreste să se găseasca un partener ideal în web sau, chiar mai bine, un instrument de lucru. InfoUrban permite firmelor care vor să se inscrie de a-și crea o pagină de prezentare a firmei în interiorul portalului pe care o pot gestiona autonom sau cu sprijinul constant al personalului.
În afară de a avea mai multă vizibilitate on-line, dacă îți adaugi firma, magazinul, restaurantul sau orice alta activitate în directorul de afaceri InfoUrban, vei putea fi contactat direct de către cei care au nevoie de serviciile tale.
În cazul în care o persoană interesată de serviciile tale viziteaza pagina ta in directorului de afaceri InfoUrban, și tu, atunci când îți adaugi activitatea trimiți o descriere detaliată și captivanta, acea persoană direct din aceasta pagina, de pe acest site, se poate gândi să te contacteze, și vei câștiga. Evident, daca doresti, poți naviga prin director pentru a căuta parteneri de afaceri pe care ii vei putea contacta rapid.

Ideea de unire a forțelor și crearea unui portal pentru firme, ce într-un singur spațiu conține o serie de site-uri corporative, ne permite să ne propunem la Google ca un recipient mare de conținut, creat și proiectat doar pentru a ajunge la clientul final.

Mai mult conținut, mai multă vizibilitate

Dacă un site mediu, pentru a avea vizibilitate, pentru a putea fi găsit, trebuie să aibă cel puțin 30 de pagini de text, cu InfoUrban avem un site cu mii de pagini, împărțite în categorii (diverse companii), cu geolocalizare naționala prin intermediul caruia fiecare component mic poate deveni mai puternic în ochii celui mai mare motor de căutare din lume: Google.

O firma alege sa se inscrie pe Infourban pentru că aici poate găsi un sprijin strategic larg pentru a -si îmbunătăți și crește afacerea.

Vizibilitatea firmei tale poate începe de aici! Adauga firma gratuit!

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Închide comentariile

Un comentariu pe pagina “InfoUrban - vizibilitate online pentru firme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *