Am dat start

Home » Noutati » Am dat start

Ce este InfoUrban.ro?

InfoUrban este o lista de firme, locuri si servicii din toata Romania. Mai mult, este un sistem complex si eficient de promovare a site-urilor, produselor si serviciilor.

Ce oferim? Care sunt beneficiile inscrierii in catalog?

Catalogul nostru iti pune la dispozitie diferite unelte care iti vor propulsa pagina in primele pozitii Google. Fa o descriere detaliata a firmei tale, completeaza adresa si pozitioneaza marker-ul pe harta la adresa exacta. Nu uita si de datele de contact si de orar.

Transparenta. Cu ajutorul nostru vei ajunge mai repede la urechile clientilor. Utilizatorii nostri cauta de regula informatii despre anumite firme cum ar fi adresa, date de contact, orar, website si nu in ultimul rand, parerea celorlalti utilizatori despre acel prestator de servicii.

Oferim posibilitatea de a afisa adresa in modul „Street View” pe pagina anuntul dumneavoastra gratuit! Primele 100 de firme inregistrate vor beneficia de aceasta facilitate! Profita acum!

De ce sa accesezi acest site ca utilizator?

Ca utilizator al acestui site, ai posibilitatea de a scrie recenzii (review-uri) catre firmele sau prestatorii de servicii cu care ai interactionat. In acest mod, ii ajuti si pe ceilalti utilizatori, prin recomandarea sau nemultumirea fata de acel prestator de servicii.

Afla locuri noi. Te poti ghida dupa recenzii, spre exemplu, pentru a afla locuri noi din oras, locuri unde se mananca bine, o agentie de turism cu preturi avantajoase, un medic stomatolog bun, si asa mai departe.

Am facut si o prezentare video a site-ului, putin cam saraca, dat fiind faptul ca nu avem experienta in acest domeniu. Vom reveni insa cu o prezentare mai serioasa si un tutorial despre cum sa va inregistrati pe acest site. Nu uitati ca puteti accesa sectiunea Ajutor, in cazul in care intampinati o problema sau sa ne contactati.

Asteptam comentariile dumneavoastra.

 

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *