• Item thumbnail

  Kinal Stefan I.I

  Floraria Kinal din Carei, proprietate a Kinal Stefan Intreprindere Individuala, vă oferă la comandă o gamă variată de aranajamente florale pentru toate tipurile de evenimente: -buchete de mireasă, flori piept invitaţi, aranjamente lumânări, cocarde, buchete aniversări, aranjamente de masă, aranjamente funerare (coroane), aranjamente masă prezidiu etc… -nunţi, botezuri, majorate, aniversări, banchete etc… Pe comandă efectuăm […]

  Str. Agoston, nr. 87, Carei
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  B & B SRL

  B & B SRL – Lavender este un magazin de cadouri și decorațiuni Home Art, o idee mult visată si realizată. Selectăm cu mare atenție cadourile și decorațiunile, scopul fiind să devenim cel mai bun, dintre cei mai buni.

  Str. 1 Decembrie 1918, nr. 14, Carei
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Dersidan SRL

  Fondata in 1993, Dersidan SRL este una din cele mai importante firme de distributie in domeniul produselor alimentare, bauturi, dulciuri, conserve, plastice, detergenti, cosmetice, textile, lactate, congelate din Satu Mare.

  B-dul Cloșca nr. 123, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Erdfa Company SRL

  Specializată în producţia de mobilier la comandă şi serie, Erdfa Company SRL vă oferă o gamă largă de mobilier de bucătărie, birouri, scaune, mobilier pentru farmacii şi spaţii comerciale, livinguri, garderobe, holuri, scări din lemn masiv şi uşi interioare. De asemenea, Erdfa Company SRL vă pune la dispoziţie feronerii, accesorii, mecanisme şi sisteme de calitate […]

  B-dul Cloşca, nr. 92A, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Firma Hutton SRL

  Societate cu capital integral romanesc, Firma Hutton SRL este cel mai mare producator de paste fainoase din Ardeal. De peste 20 de ani, Hutton produce paste de calitate superioara obtinute din cele mai bune ingrediente, conform retetei traditionale a familiei Hutton. Misiunea Hutton este aceea de a crea paste savuroase pentru intreaga familie.

  Str. Spicului nr. 32, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Kofen SRL

  Treefantasy.com este site-ul firmei SC Kofen SRL, care ofera spre comercializare articole de mobilier precum mese, scaune, scaune bar, mobilier bar, mobilier restaurante, banci si seturi masa+banca, corpuri de iluminat. Suntem o companie inovatoare ce doreste sa exploateze potentialul extraordinar al tehnologiei pentru a creea experiente pozitive.

  Str. Corneliu Coposu, nr. 2, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Talentum SRL

  Specializată in comerțul cu aparate și materiale folosite la instalațiile de apă, gaz, canalizare și la sistemele de încălzire, Talentum SRL va pune la dispozitie produse de calitate cum ar fi: cazane, chiuvete, cazi de baie, boilere, cabine de dus, mobilier baie, centrale termice, tevi din cupru, aluminiu, fitinguri etc. Oferim transport gratuit pe raza […]

  B-dul Autrel Vlaicu, nr. 74, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Junjan Silvia PFA

  Junjan Silvia PFA, producator de decoratiuni si mobilier unicat crosetat din bumbac si intarit cu rasini epoxidice; fotolii, mese, seturi de mese cu oglinda, tabureti.

  Str. Pocaitilor, nr. 333, Decebal
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  S Domar SRL

  Infiintata in anul 1994, S Domar SRL Satu Mare se ocupa cu producerea si comercializarea de mobilier. Executate în atelierele proprii, produsele prezintă ca și caracteristică de bază calitatea.

  Str. Dinu Lipatti, nr. 25/A, Satu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Primul Zambet SRL

  Magazinul online primulzambet.ro este proprietatea SC Primul Zambet SRL. Unic importator in Romania al marcii First Smile, se adreseaza parintilor si tuturor persoanelor care doresc sa achizitioneze lucrurile cele mai elementare si indispensabile cresterii unui copil.

  Str. Energiei, nr. 5, Satu Mare
  No rating yet.