• Item thumbnail

  Corex Auto Grup SRL

  Corex Auto Grup SRL,  infiintata in 2010 are o tanara echipa al carei scop il reprezinta acela de a va furniza toate accesoriile si produsele de ingrijire de care are nevoie masina dvs. Prin intermediul magazinului online corexgrup.ro  va oferim posibilitatea de a achizitiona permanent sau la comanda produse sigure si de calitate, conform cerintelor  fiecarui […]

  Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, nr. 1, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Visit SRL

  Specializată în INCOMING, agentia de turism Visit SRL asigură pentru grupuri şi turişti individuali: – rezervări hoteluri şi mijloace de transport( autoturisme, microbuze, autocare) – ghizi profesionişti de lb. engleză, franceză, italiană, japoneză, spaniolă, portugheză, germană, etc. – tururi de oraş şi transferuri aeroport – circuite tradiţionale culturale şi religioase, – oferte promoţionale pentru sărbători, […]

  Str. Petofi Sandor nr. 15, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Luxetraveldeal SRL

  Luxetraveldeal SRL – TripTailor este o agentie de turism din Bucuresti ce ofera pachete turistice variate din destinatii exotice. Ofertele precum circuitele, sejururile sau chiar city break-urile din cele mai spectaculoase destinatii ne caracterizeaza.

  Calea Plevnei nr. 10, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Aerosquash SRL

  AeroSquash este unul dintre cele mai moderne cluburi de squash din Bucuresti. AeroSquash detine mai multe terenuri de squash in Bucuresti, cele mai des utilizate fiind cele din zona Baneasa – Nord.

  Șos. București-Ploiești nr. 40A, București
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Cat Mobile Accessories SRL

  Lansata la jumatatea anului 2014, Cat Mobile Accessories SRL comercializeaza accesorii pentru telefoane si tablete. Alege dintr-o gama variata de accesorii: huse pentru orice model de telefon, folii de protectie, suporti, incarcatoare, gadgets, etc.! Cu o echipa formata din persoane tinere si dinamice, ne dedicam profesionalismul satisfacerii nevoilor clientilor nostri.

  Str. Mizil nr. 2C, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Mit Motors International SRL

  Mit Motors International SRL, multibrand autorizat are ca obiect de activitate cu autovehicule, intretinerea si repararea autovehiculelor. Marcile comercializate de Mit Motors International SRL sunt Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Isuzu. De asemenea, pune la dispozitia clientilor lucrari de service ce constau in reparatii mecanice, vopsitorie si tinichigerie.

  Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 40, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Dageco Invest SRL

  Dageco Invest este dealer autorizat pentru mărcile Citroën şi Suzuki. Dageco Invest ofera servicii de vanzari autoturisme si autoutilitare noi, piese de schimb, diagnoza, mecanica, ITP, RCA, CASCO, tinichigerie si vopsitorie pentru autoturismele marca Citroen si Suzuki atat cele mai vechi, cat si cele mai noi. De asemenea, suntem si centru autorizat pentru constatari daune, […]

  B-dul Expozitiei, nr. 2, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Orodent SRL

  Zambete de 1000 de puncte! Clinica dentară Orodent ofera pacienților servicii stomatologice la cele mai înalte standarde. Rezolvăm orice problemă dentară, de la implantologie, chirurgie și estetică dentară, la tratamente de estetică facială și programe de prevenție. Va asteptam !

  Str. Alexandru Constantinescu, nr. 17A, Bucuresti
  No rating yet.