• Item thumbnail

  Otinek Sport SRL

  Otinek Sport SRL produce si comercializeaza o gama completa de echipamente sportive: Manusi antrenament, greutati aerobic, extensoare, mini stepper, manusi, tabla magnetica pentru antrenori fotbal, mini-poarta de fotbal portabila, fanion flexibil, ghete de box, etc. Produsele sunt de calitate înalta, similare celor din UE, însa la preturi de producator.

  Str. Pentru Rares, nr. 2, Bistrita
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Bia Si Com SRL

  Bia Si Com SRL este o companie din Bistriţa-Năsăud cu peste 20 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice. De asemenea, ofera şi soluţii de utilaje profesionale pentru Ho.Re.Ca, echipamente frigorifice pentru uz comercial (vitrine, rafturi, dulapuri şi camere frigorifice).

  Str. Andrei Mureşanu, nr. 30, Bistriţa
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Geodensis Transcom SRL

  Deschis la data de 1 octombrie 2011, Casa EMA este un centru SPA, proprietate a Geodensis Transcom SRL ce va pune la dispoziție o mare varietate de activități de petrecere a timpului liber: piscina, fitness și aerobic, BodyFit, Kangoo Jumps, Freestyler,TRX sau Trambuline, gimnastică și dansuri pentru copii și inclusiv coregrafii pentru nuntă! Specialiștii noștri […]

  Str. Parcului, nr. 2, Bistrita
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Tonight SRL

  Tonight SRL, str. Vasile Conta, nr. 1 – Radio Somes este un post care promoveaza folclorul autentic ardelenesc, prin traditiile, obiceiurile stravechi, portul, cantecul si jocul autentic. Postul poate fi ascultat din toate colturile lumii, pe www.radiosomes.ro.

  Str. Vasile Conta, nr. 1, Bistrita
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Coroana Tourism Company SRL

  Hotelul Codrisor, proprietate a Coroana Tourism Company SRL, situat în zona rezidenţială a Bistriţei, lângă parcul central, oferă servicii la un înalt standard într-o ambianţă relaxantă de intimitate şi confort. Construit pe două etaje, Hotelul Codrisor, are 11 camere duble, 16 camere cu pat matrimonial şi 2 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu TV, cablu […]

  Str. Codrișor, nr. 28, Bistrița
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Cml.ro SRL

  Infiintata in anul 1997, Cml.ro SRL executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

  Drumul Cetatii, nr. 52, Bistrita
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Net Design SRL

  Activa din 2004, Net Design SRL este o companie romaneasca de gazduire web – MxHost, ce ofera servicii de inregistrare domenii, gazduire vps, colocare servere si servere dedicate, servere virtuale VPS la un pret excelent. Pe site-ul MxHost.ro puteti regasi si informatii utile despre serviciile de gazduire, date de contact si alte servicii oferite.

  Str. Zorelelor, nr. 9, Bistrita
  No rating yet.