• Item thumbnail

  Omig SRL

  Prezentă pe piaţă de mai mult de 30 de ani, Omig SRL operează in sectorul instalațiilor şi construiește în conformitate cu cele mai exigente norme comunitare, echipamente și instalații fixe, semi fixe și transportabile, pentru prelucrarea de agregate de carieră și balastieră sau pentru prelucrarea de materiale recuperabile în procesele de reciclare.

  Str. Detunata nr. 51/35, Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Surub Expert SRL

  Infiintata in 2006, Surub Expert SRL importa si distribuie organe de asamblare speciale si sisteme de fixare. Comercializam organe de asamblare: suruburi speciale clasa 10.9 si 12.9, tije filetate din otel, folosite în industrie, agricultura, construcții.

  Str. Milenium nr. 2 Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Montana Campeni SRL

  Fondata in anul 2009, Montana Campeni SRL este producator de mobila si mobilier din lemn masiv si MDF cu traditie din Tara Motilor. Esentele de lemn folosite in productie sunt: lemn de rasinoase , fag si stejar. Modelele sunt conceptii proprii sau proiectele partenerilor nostri. Prin stilurile dezvoltate – clasic, modern, rustic – va oferim […]

  Str. Motilor, nr. 77, Campeni
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Elisa Med SRL

  Infiintat in anul 2007,  Centrul Medical Elisa Med vă stă la dispoziţie cu servicii medicale de medicina muncii, alte specialităţi medicale, analize de laborator şi o gamă largă de terapii complementare.

  Str. Dr. Aurel Lazăr nr. 6, Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Colibri Tour SRL

  Începând cu anul 2003, Colibri Tour s-a dezvoltat continuu, ajungând una dintre cele mai mari agenții de turism din județul Alba, cu puncte de lucru în Alba Iulia, Sebeș si Blaj. Astăzi Colibri Tour acopera toate segmentele turismului organizat, de la vacanţe individuale la călătorii de grup, city break-uri, team building-uri, incentives şi evenimente, transport […]

  Str. Mihai Viteazul, nr. 3, Sebes
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Dimars Invest SRL

  Proprietate a companiei Dimars Invest SRL, Peloro este mai mult decât un simplu magazin de genti. Reprezentam dorinta de a va pune la dispozitie calitatea italiana a marochinariei, garantata prin secolele de mestesugit si de traditie. Peloro selecteaza cu atentie produsele ce apar pe rafturile sale virtuale si doreste sa va încânte cu finetea produselor […]

  Str. Lupsa, nr. 35, Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Diafan SRL

  Diafan SRL va ofera siguranta si confort. Sistemele si echipamentele noastre: sisteme alarma, detectie incendiu, seifuri certificate, supraveghere video, automatizari pentru porti, interfoane/videointerfoane, aer conditionat, usi de garaj, control acces si pontaj. Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garantiei, dar si post-garantie. .

  Str. Traian nr. 15, Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Marysan Style SRL

  Marysan Style executa mobilier la comanda, atat pentru locuinte private, cat si pentru sedii de firma, spatii comerciale, pensiuni si hoteluri, imbinand confortul cu utilizarea optima a specificului fiecarei camere.

  B-dul Revolutiei, nr. 1AB, Alba Iulia
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Lutsch Trans SRL

  Infiintata in anul 1996, Lutsch Trans SRL are ca activitati principale comertul en-gros si en-detail de mobila, precum si alte activitati de transport. Comercializam mobila romaneasca si de import (Germania, Polonia). Gama noastra de produse cuprinde: dormitoare, sufragerii, mobila tineret, coltare, canapele, holuri, garderobe, dulapuri, bucatarii, paturi, saltele, mese de masaj, cabine de dus, mobilier […]

  Str. Horea, nr. 87 B, Sebes
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Terra Aster SRL

  Centrul medical Terra Aster vă pune la dspoziţie servicii medicale de specialitate, de înaltă calitate: ecografie, consultatii de specialitate, medicina muncii, medicina de laborator, radiologie si servicii intretinere/fitness. Terra Aster a obtinut acreditarea RENAR 17025 în anul 2003, certificarea ISO 9001:2001 în anul 2005 şi acreditarea RENAR 15189 în anul 2007.  

  B-dul Revolutiei 1989, nr. 15, Alba Iulia
  No rating yet.