Imagine firma

Promotor Rent a Car SRL

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar este prezent si in orasele mari din tara, avand capabilitatea de a oferi servicii 24/7. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, compania a reusit sa se extinda rapid la nivel national, construindu-si o serie de parteneriate atat cu operatorii locali de inchirieri auto, cat si cu lanturi hoteliere si restaurante, care ofera pachete turistice speciale pentru cei care inchiriaza o masina.

Un secret care a ajutat compania sa creasca intr-un timp scurt a fost gandirea unor facilitati care i-au facut pe aproape toti clientii companiei sa ramana fideli si sa nu mai simta nevoia sa apeleze si alti operatori de pe piata de inchirieri auto. Astfel, de cele mai multe ori, masina vine cu un pachet de accesorii gratuite, utile tuturor soferilor, de la lanturi de iarna pana la scaun pentru copil si sistem GPS. Mai mult decat atat, pentru cei care vin in Romania pentru o perioada limitata de timp, Promotor Rent a Car a creat o posibilitate de a avea acces la internet fara sa fie taxati cu tarifele practicate in roaming, turistii putand opta pentru primirea unui stick de internet pe care il pot folosi pe toata perioada inchirierii masinii.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro De asemenea, ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire!
Va Multumim.

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin