Imagine firma

Pluriserv SRL

Pluriserv SRL se ocupa de 10 ani de vanzarea produselor naturale.
Puteti gasi la noi: produse apicole, suplimente alimentare, ceaiuri, alimente bio, siropuri, cosmetice bio, parafarmaceutice, aromoterapie, de la cei mai insemnati producatori.
Scopul nostru este de a va oferi o paleta cat mai larga de produse naturiste care pot fi folosite de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.
Continuitatea noastra pe piata naturiste aduce cu ea o experienta bogata in sprijinul sanatatii dumneavoastra.
Hrana moderna nu ne mai garanteaza tot necesarul de nutrienti imdispensabili functionarii excelente a organismului.
Suplimentele pe care vi le punem la dispozitie asigura o completare a trebuintelor organismului dumneavoatra in scopul functionarii la paramentri optimi.
Preparatele din industria farmaceutica si industria cosmetica sunt obtinute integral pe cale sintetica producand efecte secundare diverse, unele foarte periculoase.
Acestea nu se intampla la intrebuintarea produselor obtinute din ingrediente naturale.
Dorim sa realizam o legatura cat mai apropiata cu dumneavoastra, va punem la dispozitie consiliere de specialitate pentru realizarea unor retete dedicate in functie de problemele sanatatii dumneavoastra.
Dorim sa ne mentinem clientii prin oferte si discounturi.
Numai in oferta noastra veti putea gasi pachete tematice pe tipuri de afectiuni si la preturi de promotie.
Credem ca toti oamenii pot fi sanatosi respectand principiile nutritiei integrale, ale remediilor naturale, gandirii pozitive si unei vieti active.
Sloganul dupa care ne conducem este: „MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA”.
Prin blogurile din magazinul nostru electronic va punem la dispozitie sfaturi de interes pentru sanatatea dumneavoastra.
De asemenea nu ezitati sa ne contactati la telefon sau pe adresa de e-mail a magazinului pentru orice sfat sau recomandare.
Website: https://cufarulculeacuri.ro/

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin