Editie speciala de Ziua Femeii „Easy Fair...de ziua Ei”

În perioada 7 – 8 martie 2017, la Magazinul Victoria, se desfasoara o editie speciala de Ziua Femeii a targului de handmade, „Easy Fair…de ziua Ei”. Timp de două zile, cei care sunt in cautarea unor daruri unicat pentru doamne si domnisoare vor putea alege din nenumarate sugestii: bijuterii create din materiale neconventionale sau din pietre pretioase si semipretioase, aranjamente florale, accesorii vestimentare, decoratiuni, cosmetice naturale si alte obiecte lucrate manual, precum eşarfe de mătase naturală pictate manual, genţi şi poşete din piele naturală, cusute manual, obiecte din pâslă, traiste împletite din fibre textile etc, sticlă pictată în tehnica vitro, pana la produse gourmet, cadouri perfecte pentru Ziua Femeii.

Excelenta designului scandinav intr-o amenajare moderna de la Kuma

Noile colectii pentru baie si bucatarie de la Kuma reinterpreteaza liniile traditionale si imbina aspectul estetic cu cel functional, fara a sacrifica designul, intr-o mare varietate de produse diferite.
Concepute pentru utilizarea de zi cu zi si pentru toate gusturile, noile colectii sunt caracterizate de linii precise, proportionale si de solutii inovatoare care regandesc arhitectura traditionala a obiectului, transformandu-l intr-un adevarat obiect de design. Acesta este un mod mai elegant de a vedea designul pentru baie, bucatarie sau spatii publice, precum si functiunile acestora. Totul pentru ca tu sa te bucuri de ce este mai bun, oriunde te-ai afla.

Martisoare handmade la Targul Martisorului

Martisoare handmade la Magazinul Victoria: Targul Martisorului 2017

Târgul de Mărțișor de la Magazinul Victoria va invita sa va bucurati de mărțișoare unicat si de alte minunate creatii ale unor artisti si designeri autohtoni. Paleta de oferte este extrem de variată în acest an, expozanţii oferind bucurestenilor posibilitatea de a opta, pe lângă mărţişorul tradiţional şi pentru alte variante de cadou. Alături de însemnul împământenit deja de 1 martie în Târgul de Mărţişor din Magazinul Victoria se vor regăsi produse cosmetice, bijuterii, accesorii hand-made, dulciuri, articole din sticlă, aranjamente florale şi jucării.

Organizat de SC Easyfilm Production, Târgul Mărţişorului este deschis în intervalul 26 februarie – 1 martie 2017 între orele 09.00 – 20.00.

Inscrierile se fac pe email: ana@easyfilmproduction.ro

E-Mail Marketing pentru tine!

E-mail marketing: instrumentul cel mai eficient pentru afacerea ta. Prezinta-ti produsele si serviciile in newsletter profesionale!
In ziua de astazi e-mail marketing-ul ramane una dintre solutiile cele mai bune pentru promovarea online: expdiere rapida, monitorizare statistica, procent ridicat de rentabilitate a investitiei.
Contacteaza-ne acum daca doresti sa fii prezent in newsletter-ul nostru lunar!
Servicii de email marketing bune? Citeste…!

Bucuresti

Bucurestiul este un oras dinamic, in continua transformare ce va asteapta cu bratele deschise, fie ca veniti ca turisti sau pentru afaceri, un oras plin de contraste care imbina modernul cu anticul. Supranumit si „Micul Paris”, Bucurestiul este cel mai important centru industrial si comercial al Romaniei ce va ofera numeroase atractii si obiective turistice: Palatul Parlamentului, foarte celebru – a doua mare cladire din lume dupa Pentagon, Arcul de Triumf, Palatul si Biserica Curtea Veche, Ateneul Roman – centrul vietii muzicale al orasului, Teatrul National – una dintre cele mai renumite institutii de arta din tara si multe altele.

Urari de Paste 2016

A sosit Paștele și InfoUrban vă urează tot ce este mai bun pentru aceste sărbători. După cum știți, cu evenimentul de Paște, este deja primăvară și mulți vor decide să închidă computerul pentru a se bucura de un pic de aer proaspăt. Din acest motiv, oriunde ați fi Infourban vă transmite cele mai sincere urări pentru un Paște Fericit ! Echipa, www.infourban.ro