Servicii telefonie mobila GSM si 3G. Magazine telefoane mobile, operatori si consultanta telefonie mobila, abonamente si cartele telefonice.
 • Item thumbnail

  Cat Mobile Accessories SRL

  Lansata la jumatatea anului 2014, Cat Mobile Accessories SRL comercializeaza accesorii pentru telefoane si tablete. Alege dintr-o gama variata de accesorii: huse pentru orice model de telefon, folii de protectie, suporti, incarcatoare, gadgets, etc.! Cu o echipa formata din persoane tinere si dinamice, ne dedicam profesionalismul satisfacerii nevoilor clientilor nostri.

  Str. Mizil nr. 2C, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Inow SRL

  iNOW SRL ofera o gama completa de produse de cea mai buna calitate pentru tablete si telefoane mobile, precum touchscreen, display, lcd, geam, sticla, etc. Suntem o echipa tânara cu un portofoliu impresionant de clienti importanii, carora le furnizam piese de tablete si telefoane mobile, pentru toate brandurile din România, colaborând cu un service profesionist […]

  Str. Maltopol, Nr. 21, Sector 1, Bucuresti
 • Item thumbnail

  Glass Gsm

  Glassgsm este un service specializat in reparatia smartphone-urilor de ultima generatie. Noi iti oferim calitate si servicii ireprosabile la preturi corecte.

  Str. Ana Ipătescu, nr. 5, Suceava
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Accesorii telefoane HTC

  Magazinul virtual ce are ca destinatie vanzarea accesoriilor originale de telefoane HTC precum si serviciilor GSM. Suntem o firma importatoare de accesorii originale gsm din romania, care face si distributie pentru magazinele specializate din romania. Produsele noastre sunt garantate ca avand o calitate foarte buna si preturi foarte avantajoase. Va oferim o gama variata de […]

  Strada Mihai Bravu 290, Bucuresti
  No rating yet.