Importatori si distribuitori de produse farmaceutice - adrese, telefoane, orar si parerea celorlalti useri.
 • Item thumbnail

  Fiterman Pharma SRL

  Infiintata in anul 1995 la Iasi, ca primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei,  Fiterman Pharma SRL urmareste asigurarea unui nivel de excelenta in producerea de medicamente. Datorita echipei noastre de profesionisti, pacientii care apeleaza la medicamentele Fiterman Pharma primesc o solutie sigura de vindecare. Fiterman Pharma isi doreste sa […]

  Sos. Pacurari nr. 127, Iasi
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Sepadin SRL

  Sepadin SRL este o firma cu capital privat, integral romanesc, specializata in importul si distribuirea de aparatura si consumabile pentru laboratoare. Produsele oferite sunt de calitate premium la preturi competitive. Toate produsele sunt fabricate in tari cu o puternica traditie tehnologica: GERMANIA, SUA, ANGLIA, FRANTA, JAPONIA, ITALIA, SUEDIA, OLANDA, ELVETIA, etc. Datorita gamei de produse […]

  Str. Badea Cartan nr. 67, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Polisano Pharmaceuticals SA

  Polisano Pharmaceuticals este o afacere cu capital integral românesc, infiinţată în 2003, printr-o investiție greenfield. Polisano Pharmaceuticals cercetează, dezvoltă şi produce medicamente şi suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate, la stan­darde GMP.

  Șos. Alba Iulia, nr. 156, Sibiu
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Higiene Lacroix SRL

  Higiene Lacroix SRL este importator si distribuitor european de produse destinate generarii si intretinerii curateniei si igienei in zonele publice sau private: dispensere hartie, dozatoare sapun, uscatoare maini, carucioare curatenie, masini pentru spalat pardoseli, cosuri stradale sau de interior, precum si o gama completa de consumabile.

  Str. Ecologistilor, nr. 12B, Brasov
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Ortopedica SRL

  Înființată în anul 2001, Ortopedica SRL este producător si furnizor de dispozitive medicale ortopedice, dedicate tratamentului, reabilitării și prevenirii leziunilor și afecțiunilor care afectează mușchii, articulațiile și oasele. Produsele pot fi achiziționate și prin CNAS gratuit sau compensat: orteze, încălțăminte ortopedică, articole & ciorapi compresivi, sisteme stomice, soluție vâscoelastică, incontinență / retenție, plase chirurgicale, proteze, […]

  Str. Iancu Căpitanu, nr. 5, București
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Medicland.ro SRL

  Una dintre cele mai mari platforme de vânzări online din România, Medicland.ro vă pune la dispoziție o gamă largă de de produse și aparatură medicală. Platforma conține mai multe secțiuni: „Îngrijirea sănătății”, „Îngrijire personală”, „Produse pentru acasa”, „Produse ortopedice”, „Produse pentru cabinete și spitale” și „Produse pentru personalul medical”. Medicland comercializează numai produse noi și […]

  Str. Mihail Kogalniceanu nr. 9, Oradea
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Cavrom SRL

  Infiintata in anul 1999,  Cavrom SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea produselor igienico-sanitare (vata medicinala tip BC si tip B, fesi si comprese nesterile din tifon). Productia societatii este destinata intregii piete romanesti: spitale, farmacii, depozite farmaceutice, iar sortimentul de vata cosmetica se distribuie in magazine sau depozite en-gros.

  Sos. Baia-Mare, nr. 136 C, Caseiu
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Medical Active SRL

  Medical Active SRL comercializeaza produse naturiste dar va ofera si servicii medicale: consultatii si investigatii medicale, ecografie generala, ekg.

  B-dul Dorobantilor, nr. 9, Braila
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  San Flower Business Company SRL

  Biogalileea.ro  este un magazin online de produse naturiste de la producatori din Galileea – Israel, administrat de San Flower Business Company SRL. In magazinul nostru veti gasi produse farmaceutice, suplimente alimentare si dermato-cosmetice ale producatorilor israelieni Floris-Hadas si Moraz. Toate produsele sunt 100% originale cu certificari la standardele internationale.

  Str. Savinesti, nr. 5, sector 4, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Clever Media SRL

  Înființată în anul 2008, Clever Media SRL vă oferă produse textile promoționale la prețuri de producător: halate medicale, uniforme imprimate, tricouri personalizate, pantaloni medicali, fuste, sarafane, saboți medicali, lenjerii de pat,  etc. Cost unic de livrare 17 lei oriunde în țară.

  Str. Nucului, nr. 47, sector 3, Bucuresti
  No rating yet.