Industria alimentara si utilaje pentru industria alimentara. Importatori si distribuitori echipamente folosite in industria alimentara pentru productie.
 • Item thumbnail

  R Family Prodservcom SRL

  Activa pe piata de seafood din Romania inca din 1998, R Family Prodservcom SRL vine in intampinarea clientilor cu peste 150 de repere de crustacee, moluste, cefalopode, peste (intreg, file, cotlete), icre si alte preparate din peste (afumat, sarat, marinat). Produsele sunt congelate sau refrigerate.

  Str. Valea Merilor nr. 34, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Merl Plastic SRL

  Infiintata la inceputul anului 2013, Merl Plastic SRL produce si distribuie o gama variata de navete din material plastic pentru industria alimentara, navete pentru panificatie, recipiente, articole sanitare, etc. Pentru cereri de oferta, solicitari si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati: 0722 339 974 Website: www.merlplastic.ro

  Str. Pelendava nr. 27, Craiova
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Vinarte SA

  Infiintata in anul 1998, Vinarte SA este o companie producatoare de vinuri. Detine trei domenii de renume: Dealu Mare, Sâmbureşti şi Mehedinţi. De-a lungul timpului, aceste vinuri au primit distincţii importante la competiţiile internaţionale şi au cucerit admiraţia pasionaţilor de vin de pretutindeni.

  Str. Nicolae Filipescu, nr. 43, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Dentas Romania SRL

  Situata in localitatea Tartasesti Jud. Dambovita (15 km de Bucuresti pe drumul spre Targoviste), Dentas Romania SRL este o firma producatoare de soluții de ambalare din fibre turnate reciclabile pentru producătorii de ouă și alte industrii. Suntem lideri de piață dominanți în industria de ambalare a ouălor din Turcia și din Balcani. Pentru mai multe […]

  Str. Dentas nr. 32, Tartasest
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Apw Eurogroup SRL

  Apw Eurogroup SRl este furnizor de sisteme de ambalare (ambalaje polietilena, ambalaje din carton, ambalaje VCi, produse termoformate) pentru: industria automotive, industria prelucrarii metalelor, industria mobilei, industria alimentara, industria confectiilor, industria farmaceutica.

  Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 12, Sibiu
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Diana SRL

  Diana SRL a fost înființata în anul 1991 având ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare şi nealimentare. Începând cu anul 1997, DIANA a dezvoltat o importantă capacitate tehnologică de producție a cărnii și a preparatelor din carne. Abatorul și linia sa de producție funcționează la standarde tehnologice internaționale. Misiunea companiei DIANA este de […]

  Str. Calea lui Traian, nr. 227, Râmnicu Vâlcea
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Tim-Ice Company SRL

  Infiintata in anul 1992, Tim-Ice Company SRL are ca obiect de activitate domeniul frigorific. Tim-Ice comercializeaza, monteaza si repara camere, instalatii frigorifice de uz industrial si comercial. Website: http://timicecompany.ro/.

  Int. Prof. Anton Kathrein, nr. 5, Timisoara
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Benino SRL

  Societate cu capital privat care şi-a început activitatea ca o mică afacere de familie în anul 2002, Benino SRL ofera soluţii de ambalare în cutii din carton utilizate pentru articole tehnice, în industria mobilei, industria uşoara şi cea alimentară. Website: www.benino.ro.

  Şos. Portului nr. 32 A, Olteniţa
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Utilia Food Systems SRL

  Infiintata in 2012 din pasiunea pentru industria alimentara, Utilia Food Systems SRL se ocupa cu comercializarea utilajelor industriale alimentare si ofera solutii complete de procesare a carnii. Punctul nostru forte este abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete.

  Str. Dr Victor Poloni, nr. 13, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Vitall SRL

  Cu scopul de a oferi animalelor de ferma un mod de hranire mai natural si mai sanatos, in anul 2012 a aparut pe piata de furaje noul brand de furaje combinate naturale – Natural Ferma. Fabrica de nutreturi combinate a societatii comerciale Vitall SRL, unicul producator al furajelor Natural Ferma, va ofera furaje combinate pentru […]

  No rating yet.