Lista farmacii cu program normal sau non-stop din Romania - adrese, telefoane, orar si parerea celorlalti useri.
 • Item thumbnail

  Vickfarm SRL

  Farmacia Vickfarm va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii: eliberare retete compensate si gratuite, preparare retete magistrale (laborator), medicamente şi suplimente nutritive, produse parafarmaceutice, accesorii si cosmetice speciale pentru copii si pentru varstnici. Avem contract cu CASMB si Casa OPSNAJ.

  B-dul Iuliu Maniu nr. 7, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Viola Farm SRL

  Viola Farm din Drobeta Turnu Severin va ofera o gama larga de produse cosmetice si de igiena, suplimente nutritive, medicamente, produse naturiste, ceaiuri, produse tehnico-medicale. Eliberam retete cu medicamente compensate sau gratuite. Acordam consiliere medicala pacientilor.

  Str. Crisan, nr. 59, Drobeta Turnu Severin
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Valeriana Farm SRL

  In Bals, Valeriana Farm va ofera o gama larga de produse farmaceutice, parafarmaceutice, dermato-cosmetice, medicamente, produse naturiste cosmetice, tehnico-medicale, produse homeopate, ceaiuri, produse de ingrijire personala si cosmetice, aparatura medicala si consumabile medicale de uz casnic. Eliberam retete gratuite si compensate. Asigurăm consiliere gratuita prin intermediul personalului nostru calificat.

  Str. Nicolae Balcescu nr. 171, Bals
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Farmira SRL

  Farmacia Farmira elibereaza reţete ompensate si gratuite, medicamente pentru adulţi si pentru copii, preparate magistrale, produse cosmetice, produse parafarmaceutice pentru adulţi şi pentru copii, produse pentru nou-nascuti, vitamine, suplimente nutritive, produse naturiste, ceaiuri. Avem contract cu CJAS Covasna. Oferim, de asemenea consiliere in solutionarea eficienta a problemelor de sanatate.

  Str. Hanului nr. 9C, Întorsura Buzăului
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Farmacia Anda SRL

  Farmacia Anda oferă medicamente compensate şi gratuite la preţuri de producător cât şi cu procent de sponsorizare, produse cosmetice şi parafarmaceutice (ceaiuri şi produse naturiste). Comercializăm şi o gamă largă de produse tehnico-medicale: aparatură tehnico-medicală, tensiometre, glucometre, termometre, teste medicale, cântare, teste de sarcină şi ovulaţie, plasturi etc. De asemenea, oferim consultaţii sumare gratuit.

  Str. Unirii, nr. 70, Segarcea
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Imavision Media Development SRL

  Proprietate a Imavision Media Development SRL, Farmacia Canadiana va ofera cele mai bune produse naturiste fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, puritate si dozaj. Puteti gasi produse ale firmelor Organika Health Canada, Provita Nutrition Canada, New Roots Canada, Natures Harmony Canada, Konig Laboratorium Canada. Website: http://www.farmaciacanadiana.ro/.

  Str. Moldovei, nr. 6, Brasov
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Farmacia Minunata SRL

  Farmacia Minunata SRL, in calitate de proprietar al website-ului minuneanaturii.ro, este prima farmacie naturopata din Romania. Va oferim in primul rand consultanta pentru schimbarea stilului de viata si mai apoi suplimente sau tratamente naturale pentru echilibrarea organismului. Minunea Naturii – Farmacia Minunata este o oaza a sanatatii, un loc unde gasesti tot ceea ce ai […]

  Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, nr. 48, Timisoara
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Stejara SRL

  Cu sediul in Roman, Str. Smirodava, nr. 43, FarmaciaStejara.ro este portalul societatii comerciale Stejara SRL. Cu comoditatea unei achizitii sigure si garantate direct de acasa, clientii pot gasi in farmacia noastra online suplimente nutritive, parafarmaceutice, dermo-cosmetice precum şi alte produse farmaceutice ce nu necesită reţetă. Produsele sunt livrate cu Posta Romana sau Curier Rapid si […]

  Str. Smirodava, nr. 43, Roman
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Alfa Farm SRL

  Acum, suntem si mai aproape de tine. Farmacia online Alfa iti sta la dispozitie cu o gama extinsa de parafarmaceutice, cosmetice, produse naturiste, aparatura medicala, etc. la preturi minime.

  Str. Stefan cel Mare, nr. 6, Roman
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Farmacia Aruncus

  Farmacia Aruncus ofera produse farmaceutice de calitate, preparate in laboratorul propriu, dupa retete autentice traditionale. Cu multi ani de experienta in acest sector, mereu atenta la cerintele si exigentele clientilor, Farmacia Aruncus ofera o gama larga de: creme, siropuri, tincturi, geluri, supozitoare si ovule, unguente, toate produse prin metode consacrate si cu respectarea riguroasa a […]

  Pietonal Stefan cel Mare, nr. 10, Roman
  No rating yet.