Lista cu firme de contabilitate din toata Romania. Servicii contabile, expertiza, audit, analiza financiara.
 • Item thumbnail

  Contacons Active SRL

  Contacons Active SRL ofera servicii de: Infiintare firme (SRL, SRL-D, II, PFA), puncte de lucru, radiere punct de lucru, radiere PFA, radiere INTEPRINDERE INDIVIDUALA, shimbare gazduire -schimbare-prelungire sediu social, suspendare activitate, reluare activitate, cesiune, dizolvare, radiere, lichidare, majorare capital social, prelungire mandat administrator, revocare mandat administrator, schimbare forma juridica societate, schimbare cenzori, adugare-modificare obiect de […]

  Str. Trestiana, nr. 5, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Ryama ConsExpert SRL

  Ryama ConsExpert SRL va sta la dispozitie cu servicii de audit financiar, consultanta fiscala, expertiza economica, contabilitate. Website: http://www.ryama.ro/.

  Str. Victor Hugo, nr. 74, Timisoara
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Cadys Financial SRL

  Cadys Financial SRL  va ofera: -servicii profesionale de contabilitate primara si contabilitate financiara, -servicii de analiza financiara, situatii de controlling financiar, precum si diverse modalitati de a mentine afacerea sub control, -asigura managementul resurselor umane prin servicii de salarizare, administrare personal si intocmire declaratii privind personalul, -serivicii de analiza financiara si de stabilire diagnostic financiar […]

  Str. Ing. B. Giulini nr. 3, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Biroul Contabil SRL

  Biroul Contabil SRL va sta la dispozitie cu servicii contabile, contabilitate financiara, servicii de audit, servicii de salarizare si personal, expertiza contabila pentru toate tipurile de societati comerciale. Ne puteti gasi la numarul de telefon 0725 316 318.

  Titan, sector 3, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Miva Expert Solutions SRL

  Miva Expert Solutions ofera servicii de contabilitate, personal- salarizare, consultanta si asistenta, analiza financiara. Experienţa dobandita în domeniu ne da posibilitatea sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii în domeniul financiar-contabil, politicii manageriale si resurselor umane.

  Str. Sesului, nr. 23, Cluj Napoca
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  SC COMPLET CONT SRL

   SC COMPLET CONT SRL -Societate de contabilitate si expertize contabile Servicii profesionale de evidenta contabila Servicii de personal.

  Str. Vasile Alecsandri nr. 41, Bacau
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Best Contab Invest S.R.L.

  Best Contab Invest din Bacau, este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil formata din profesionisti in domeniul financiar contabil ce va ofera solutii si raspunsuri la orice fel de probleme de contabilitate sau fiscale. Cu Best Contab Invest obtineti servicii de contabilitate profesionale, in timp util, la […]

  str. Milcov nr. 67, Bacau
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  SC GEOCONT & TRAVEL SRL

   Servicii oferite: Evidenta informatizata financiar-contabila zona Campina – Breaza – Comarnic – Sinaia – Busteni -Comarnic – Azuga Servicii informatizate de salarizare: evidenta personalului si a taxelor aferente, realizate corect si la timp  Infiintare societati comerciale: asistenta profesionala pe intreg procesul de inregistrare a firmei  Audit intern: metodologie individualizata in functie de dimensiunea, structura si […]

  Comarnic, Cart. Poiana, nr. 86A,
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Marbaserv

  Activitatea biroului este organizata pe departamente diferite, fiecare se afla sub responsabilitatea si supravegherea unuia sau mai multor parteneri, astfel incat sa poata raspunde solicitarilor clientilor nostri, prompt si eficient, prin intermediul unei echipe de profesionisti, la dispozitia clientului atunci cand situatia o cere.

  str. Arhimede, nr. 21, ap.3, Dumbravita
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  MST EXPERT SRL

  MST Expert este o firmă de contabilitate din Timişoara care oferă servicii de contabilitate şi consultanţă financiară complete, punând accent pe îmbunătăţirea activităţii clienţilor noştrii din toate punctele de vedere. Obiectivul nostru este să oferim clienţilor încredere prin professionalism, prin găsirea unor soluţii optime în domeniul financiar-contabil, consultanţă fiscală, salarizare şi politică managerială.

  str. Chisinau nr.6, Timisoara
  No rating yet.