Dealeri auto, Piese auto, Dezmembrari auto, Inchirieri auto, Spalatorii auto, Service auto din Romania.
 • Item thumbnail

  Corex Auto Grup SRL

  Corex Auto Grup SRL,  infiintata in 2010 are o tanara echipa al carei scop il reprezinta acela de a va furniza toate accesoriile si produsele de ingrijire de care are nevoie masina dvs. Prin intermediul magazinului online corexgrup.ro  va oferim posibilitatea de a achizitiona permanent sau la comanda produse sigure si de calitate, conform cerintelor  fiecarui […]

  Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, nr. 1, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Premier Motors SRL

  Infiintata in anul 2005, Premier Motors SRL avea ca activitate de baza importul de piese auto originale din Germania. Din anul 2009 a dobandit dreptul de reprezentare al marcii MAZDA pentru judetul Arad, context in care a luat fiinta o noua componenta a activitatii firmei, aceea de vanzari de autovehicule.

  Str. Petru Rares, nr. 79, Arad
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Mit Motors International SRL

  Mit Motors International SRL, multibrand autorizat are ca obiect de activitate cu autovehicule, intretinerea si repararea autovehiculelor. Marcile comercializate de Mit Motors International SRL sunt Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Isuzu. De asemenea, pune la dispozitia clientilor lucrari de service ce constau in reparatii mecanice, vopsitorie si tinichigerie.

  Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 40, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Dageco Invest SRL

  Dageco Invest este dealer autorizat pentru mărcile Citroën şi Suzuki. Dageco Invest ofera servicii de vanzari autoturisme si autoutilitare noi, piese de schimb, diagnoza, mecanica, ITP, RCA, CASCO, tinichigerie si vopsitorie pentru autoturismele marca Citroen si Suzuki atat cele mai vechi, cat si cele mai noi. De asemenea, suntem si centru autorizat pentru constatari daune, […]

  B-dul Expozitiei, nr. 2, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Service Auto Serus SRL

  Serus este dealer autorizat Dacia, Renault, Nissan. Serus a fost înfiinţat în anul 1991 de către fraţii Matache şi Adrian Rusea, de profesie ingineri.

  B-dul Timisoara nr. 60E, Bucuresti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Plusauto SRL

  Plusauto este dealer autorizat FORD si OPEL avand 4 complexe integrate, showroom-service-piese deschimb auto, in Craiova, Slatina, DT Severin. Totodata Plusauto face parte din grupul de firme ARHI DESIGN, PLUSHOTEL, PLUSAQUA, PLUSASIG, PLUSTELESOLUTIONS. Datorita serviciilor extraordinare, a experientei echipei de vanzari si service, a produselor performante PLUSAUTO s-a impus pe piata auto din intreaga Oltenie. […]

  Str. Caracal nr. 254, Malu Mare
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Drumalex SRL

  Infiintata in anul 2004, Drumalex SRL are ca obiect de activitate semnalizarea stradala, fiind cel mai important producator de indicatoare rutiere. Comercializam toata gama de indicatoare rutiere si elemente de semnalizare stradala, folii reflectorizante, indicatoare semnalizare rutiere reflectorizante, conuri, si accesorii pentru siguranta circulatiei.

  Calea lui Traian, nr. 195, Calimanesti
  No rating yet.
 • Item thumbnail

  Girod Semnalizare Rutiera SRL

  Girod Semnalizare Rutiera SRL este partenerul perfect in realizarea lucrarilor de semnalizare fie ca este vorba de indicatoare de circulatie, panouri de informare turistica, mobilier stradal sau elemente suplimentare de siguranta rutiera.

  Calea Lugojului nr. 9A, Ghiroda
  No rating yet.