Decoreaza cu autocolante si decoratiuni adezive

Home » Arhitectura si Design » Decoreaza cu autocolante si decoratiuni adezive

În mobilier și decorațiuni interioare, asistăm la un câmp în curs de dezvoltare care place atat la tineri cat și la bătrâni .
Autocolantele de perete vă permit să creați în casa voastra un stil personalizat și inconfundabil.

Decorarea peretilor este dincolo de orice îndoială o parte importanta a interiorului, fie că este vorba de acasă, fie că este un birou sau o afacere. Peretele si decoratiunea lui are puterea de a face spațiul din jurul nostru cald sau rece, neglijent sau de bun-venit.
Potrivit cercetării efectuate pe percepția vizuală a culorilor, nuantele si modelele grafice pot afecta starea de spirit și echilibrul nostru, așa ca peretii si decoratiunile de perete au un rol important în mobilierul din mediile noastre.
Această inovație în ceea ce privește decor și mobilier este utilizata pentru a înlocui acoperiri mai tradiționale ale peretilor, cum ar fi tablouri, tapet, printuri si alte decoratiuni tridimensionale. În unele locuri sau, în unele stiluri, de fapt, decoratiunile traditionale nu sunt adecvate sau nu sunt de impact.
Care sunt avantajele utilizării autocolantelor si  decoratiunilor de perete? Să le examinăm unul câte unul:

Avantaje:
1) Adezivele sunt foarte versatile, deoarece acestea pot fi plasate oriunde.
2) Ele sunt ușor de aplicat, deoarece fiind auto-adezive nu necesita capse, lipici sau cuie.
3) Ele sunt ușor de eliminat, cel puțin cele de bună calitate, și nu lăsa urme pe pereti, cum ar fi reziduuri lipici, nici nu ruineaza tencuiala, așa cum este tapetul.
4) Au un preț destul de scăzut.
5) Acestea sunt de diferite forme, marimi si culori.
6) Acestea sunt potrivite pentru orice mediu, de la bucatarie la dormitor, camera de zi sau baie.
Nu exista limită de utilizare… pereți, si de asemenea, mobilier vechi și nou
Deși atunci când vorbim de autocolante si decoratiuni ne gândim imediat la pereti, de fapt,
utilizarea lor nu se limitează la acest lucru. Putem decora mobila, electrocasnice, dulapuri, mese, oglinzi, uși și orice altă suprafață netedă a casei. Posibilitățile creative permise de aceste instrumente, de multe ori foarte ieftine, sunt multe și se lasă la imaginația subiectului.
Etichetele decorative pot fi aplicate pe suprafete netede, imagini de fundal netede și dure. Aplicația este rapidă și ușoară, dar trebuie să respecte unele mici atenții.

Etichetele sunt din diferite materiale si culori,  însemn al imaginației și originalitatii

În plus față de cele clasice, sunt decoratiuni de perete în metal, PVC, toate perfect detașabile.
Există o categorie dintr-un material similar cu tabla, pe care puteți scrie cu creta și apoi ștergeți. Ele se numesc „scrie pe ea”,“write on it”.in engleza .
Altele sunt realizate cu imagini foarte luminoase, datorită prezenței vopselei UV și a
cernelei”Solides Lumière”.
Există autocolante texturate lemn, plastic, metal, care se reflectă, etc. … dintre care unele apar ochiului uman, la fel ca și tipul de material din care par a fi făcute: de metal sau lemn, plastic sau sticlă, piatră sau nisip, sau chiar din material.
Exista intreprinderi care propun si alte decoratiuni de perete (tapet, perdele, covoare, tablouri, lămpi, etc …) pentru un ambient armonios şi exclusiv.
Decorarea cu autocolante si decoratiuni adezive este ideala pentru cei cărora le place să schimbe frecvent aspectul mediului în care trăiesc sau se plictisesc repede de noutatile care îi înconjoara.
Noi va recomandam cu caldura doua site-uri:Stickere decorative si Autocolante.eu si va uram mult succes la decorat!

 

Distribuie și prietenilor tăi
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *