Intrebari frecvente

După înregistrare, verificați e-mailul dvs. care va conține numele de utilizator și parola. Apăsați apoi pe butonul Autentificare, din partea de sus a paginii. Pentru a înscrie firma sau site-ul dvs. apăsați pe butonul Adaugă firma, care va apărea în locul celui de Autentificare.
În cazul în care doriți sa achiziționați un pachet contra-cost și aveți deja înregistrat un cont gratuit care conține înscrierea firmei dumneavoastră trebuie să vă autentificați, după care faceți click pe butonul portocaliu Adauga firma.

Se va deschide panoul dvs. de utilizator și va trebui să faceți click pe butonul Cont. Se va deschide o nouă pagină unde veți găsi butonul de Upgrade cont.

upgrade cont

În cazul în care nu reușiți să vă autentificați, verificați corectitudinea numelui de utilizator și parola. Dacă această problemă persistă, accesați opțiunea  Ți-ai uitat parola? pentru a seta o parolă nouă.
Poziționarea pe hartă poate să fie aproximativă, in funcție de adresa furnizată la înregistrare. Puteți corecta poziția prin editarea listării și trageți cursorul la locația dorită. Nu uitați să apăsați butonul Update pentru a salva modificările făcute.
Listările site-urilor înregistrate înainte de crearea unui cont pot fi revendicate și editate de proprietarii, administratorii acestora. Pentru revendicarea unei listări trebuie să apasați pe butonul „Deții această firmă?” și să completați cererea de revendicare.

Vă rugăm să folositi date reale și să vă alegeți un nume de utilizator. Imediat dupa ce procedura a fost finalizată cu succes, vom analiza cererea și o vom aproba daca datele corespund. Veți primi un email cu numele de utilizator ales și o parola generată aleator. Listarea va fi asociata contului utilizator și nu mai poate fi revendicată de alt utilizator.

Din motive de securitate și pentru evitarea abuzurilor, toate înscrierile sunt revizuite de echipa editorială. Încercam să aprobăm înscrierile în cel mai scurt timp.
Trimite-ne un email prin intermediul formularului de contact cu mesajul: „Doresc să trimit un review”. Mergi pe pagina firmei, evaluează experiența avută cu aceasta prin atribuirea de la unu la cinci stele și umple toate câmpurile obligatorii. Trimite evaluare. Tot conținutul publicat trebuie să fie veridic și corect (prin trimiterea conținutului public, utilizatorii vor garanta veridicitatea și acuratețea unui astfel de conținut). InfoUrban nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul publicat și nu se angajează să verifice acuratețea, veridicitatea sau legitimitatea conținutului. Toți utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că depunerea conținutului public îi poate expune la proceduri judiciare în cazul unor declarații false sau comentarii defăimătoare.
Cele mai frecvente motive pentru care propunerile sunt respinse se regăsesc în instrucțiuni.

Principalele motive pentru care o propunere este respinsă sunt:

  • Prezentare neconformă.
  • Descriere sub forma unei liste de cuvinte cheie.
  • Site-ul propus participă în scheme de trafic exchange.